Több, mint 20 éve, az elsők közt kezdtünk táplálék-kiegészítőket forgalmazni Magyarországon, mindig szem előtt tartva a minőséget és a vásárlóink igényeit.

Az USA –ban piacvezető Aloe Vera termelő és forgalmazó Lily of the Desert cég termékeit 10 éve hoztuk be először Magyarországra, azóta egyre bővítve kínálatunkat.

aloe
aloe

Választékunkban egyaránt megtalálhatóak a külsőleg és belsőleg használható, extra magas Aloe Vera tartalmú készítmények.

Az Aloe Vera gyógyító és szépítő hatását már Nagy Sándor és Kleopátra is ismerte. Napjainkban szinte minden médiában hallani, vagy olvasni lehet az Aloe jótékony hatásairól.

A Lily of the Desert cég általunk forgalmazott, organikus eredetű, magas Aloe Vera tartalmú termékeit jó szívvel ajánljuk Önöknek, személyes tapasztalatainkat, valamint hűséges, visszatérő Vásárlóink maximális megelégedettségét felhasználva.

aloe
aloe

Nature’s Prime táplálék-kiegészítőinket 2010 óta forgalmazzuk eredményesen. A megújuló igényekre való tekintettel folyamatosan gyarapítjuk a termékcsaládot. A Nature’s Prime táplálékkiegészítőink úgy minőségben, mint hatóanyag tartalomban ugyancsak az élvonalba tartoznak.